Styrk Trivsel og forebyg stress - E-læring og kursusforløb

Del artikel:

Online kursusforløb med e-læringskursus for dig, der er i arbejde: Træn strategier, der kan styrke dig i et mere bæredygtigt arbejdsliv med bedre trivsel, fokus og livskvalitet.

Indhold

Kurset træner dig i 4 videnskabeligt baserede strategier, der kan styrke dig i et mere bæredygtigt arbejdsliv med mere fokus, styrket trivsel og livskvalitet.

Form

Du får inspiration fra en erhvervspsykolog og indgår i et forpligtende læringsfællesskab sammen med andre i samme situation. Kursusforløbet består af 5 kursusgange. Du får her adgang til e-læringskurset, og på de forskellige kursusgange tager I udgangspunkt i viden og redskaber herfra.

Erhvervspsykologen faciliterer kurset og sætter fokus på, hvordan du får størst effekt ud af dit arbejde med redskaberne. I fællesskabet med de andre deltagere får du mulighed for at give og få støtte, inspiration og motivation.

De 5 møder er fastlagt til 29. april, 15. maj, 29. maj, 12. juni og 26. juni. Møderne foregår online via værktøjet Zoom. 

Alle møder varer 1 time undtagen det første møde, der varer 1 ½ time. Her får du nemlig også introduktion til E-læringskurset og I planlægger sammen følgende møders indhold.

Formål

Kurset henvender sig til dig, som er i arbejde og som gerne vil styrke dine strategier for forebyggelse og håndtering, fx hvis du

  • oplever tegn og symptomer på stress
  • tidligere har været udsat for stress
  • er i eller står overfor, en periode i dit arbejdsliv, som du forventer vil udfordre dig

Der er et begrænset antal pladser til rådighed.  Vær opmærksom på at du i kraft af din tilmelding binder dig og dermed forpligter dig til at deltage i alle 5 møder.  

Målgruppe

Kurset er forbeholdt DM-medlemmer, der er ansat i den private eller den offentlige sektor.

Vær opmærksom på, at du ved tilmeldingen giver tilladelse til, at DM udleverer dit navn til "Fonden for Mental Sundhed".

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 29. april 2024 - 26. juni 2024 16:30 - 18:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 26. april 2024 - kl. 16:00
Afmeldingsfrist 26. april 2024 - kl. 06:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}